ICEPRO MONILINE

ICEPRO MONILINE monitoimikaukalo on ulkokenttien monitaitaja. Kaukalo soveltuu lähiliikuntapaikaksi, erilaisiksi ja muotoisiksi luistelupaikoiksi ja vaikka koulupihojen jääkiekkokaukaloksi.

Runko on valmistettu kuumasinkitystä neliöprofiiliteräksestä. Runko verhoillaan HD-polyeteenimuo-villa tai lasikuituvanerilla asiakkaan käyttötavan ja toiveiden mukaan. Verhoilu on kiinnitetty runkoon ruostumattomin teräsniitein.

Kaukalo voidaan varustaa ankkuroitavien, jäädytettävin tai betonipainoilla varustetuin tukijaloin.

ICEPRO MONILINE monitoimikaukalon laidan korkeus on 1100 mm.  Huolto- ja pelaajaportit tehdään kohteen tarpeiden mukaan ja ne voidaan sijoittaa vapaasti mihin kohtaan tahansa elementtijaon mukaan.

Monitoimikenttään voidaan asentaa  keinonurmi, jolloin se soveltuu mitä parhaiten kesäkäyttöön.   Kenttään   voidaan asentaa myös holkit lentopallo- ja tennispylväille.

ICEPRO MONILINE monitoimikaukalon huoltoportin pielen tukijalassa on säätö, jonka avulla portti saadaan säädettyä jäädytyksen jälkeen suoraan talvellakin.

Huoltoportissa on myös ovien avauskahvoista säädettävät potkulistat, mikä helpottaa kentän hoitoa ja portti saadaan kiinni ja auki jään paksuuden kasvaessa.

ICEPRO MONILINE monitoimikaukalon elementtien kiinnitystapa ja tuenta suunnitellaan tarpeen mukaan tapauskohtaisesti. Tuennassa voidaan käyttää betonipaino-, jäädytettäviä- tai ankkuroitavia tukijalkoja.

ICEPRO MONILINE monitoimikaukalon kaarteen vakiosäde on 7,65 m, mutta se voidaan tehdä jyrkemmäksi aina 1,53 m saakka.

Laitamuovien väritystä voidaan muuttaa koh-teen ja käytön mukaan. Ympärivuotiseen käyttöön suosittelemme kuitenkin valkoista väriä.

ICEPRO MONILINE monitoimikaukaloon on saatavissa varastointi- ja kuljetusjärjestelmä, jolloin purettu kaukalo on helppo siirtää varastoon ja takaisin.

ICEPRO MONILINE monitoimikaukalon teräsverkkosuojiin voidaan tehdä korotettu suojaus paikkoihin, joiden takana on rakennus, tie tai muu suojaa vaativa kohde.

Korotus koostuu metallisista lisätuista ja niihin kiinnitetyistä tekstiiliverkoista. Rakenteen tuulikuorma ja massa on pienempi kuin jos korotus tehtäisiin panssariverkolla.

Korotuksella voidaan jossain tapauksissa välttää erillisen kiinteästi maahan perustetun suoja aidan rakentaminen ollen näin kustannustehokkaampi vaihtoehto.

Takaisin
  • Share on LinkedIn
  • Share on Twitter
  • Share on Google+
  • Share on Facebook
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja