Ulkokaukalon valinta

Kaukalon valinta

Jokaisen kaukalomallin suunnittelulähtökohtana on ollut kestävyys, käyttäjäystävällisyys ja ensisijaisesti soveltuvuus jääkiekkoon. Kaukalotyypin valintaan vaikuttaa oleellisesti kaukalon kiinnitys ja sen käyttötarkoitus. Mallistostamme löytyy kaukaloita talvi- sekä ympärivuotiseen käyttöön. 

SKATELINE – Ulkokenttien jääkiekkokaukalo

ICEPRO SKATELINE on vankka kaukalo ulkokentille. Kaukalo soveltuu erittäin hyvin kovempaankin jääkiekkokäyttöön vahvistetun rungon ansiosta. Kaukalo voidaan varustaa ankkuroitavien, jäädytettävin tai betonipainoilla varustetuin tukijaloin. Soveltuu lähiliikuntapaikoille tai koulujen pihoille. Kaukalon koko usein vastaa jääkiekkoon soveltuvaa kaukalon kokoa 30x60m R8,5m.

MONILINE – Monitoimikaukalo ympärivuotiseen käyttöön

ICEPRO MONILINE -monitoimikaukalo soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Talvella monitoimikaukalossa voidaan luistella ja pelata jääkiekkoa. Valikoimastamme löytyy ​maaleja ja tarvikkeita talviseen jääurheiluun. Kesällä kaukalossa voidaan puolestaan pelata erilaisia pallopelejä. Valikoimastamme löytyy jäädytettäviä pelilattioita ja kaukaloon integroitavia pallopelimaaleja. Kaukalokoko 20x40m, R7,65m

PLAYLINE – Ulkokenttien lähiliikuntakaukalo

ICEPRO PLAYLINE soveltuu erityisen hyvin koulujen pihoille, puistoihin tai pienemmille lähiliikuntapaikoille.  Kaukalo voidaan varustaa ankkuroitavilla tai betonipainoilla varustetuilla tukijaloilla.  Kaukaloon saatavana jäädytettävä pelilattia ja kaukalolaitaan integroitavia pallopelimaaleja.​ Kaukalon koko 10x20m, 15x30m.

Ota yhteyttä