ICEPRO

Asiantuntemusta Suomesta

Autamme jäähallien rakentajia, saneeraajia ja ylläpitäjiä saamaan yksilöllisesti suunnitellut jääkiekkokaukalot ja jääkenttälaitteet sujuvana kokonaishankintana. Suunnittelussa ja valmistuksessa otamme huomioon kunkin kohteen erityistarpeet. ICEPRO:n henkilöstö on ollut kehittämässä alalle uraa uurtavia teknisiä ratkaisuja ja materiaaleja, jotka ovat aikanaan vakiintuneet käyttöön ja muodostuneet kansainvälisiksi malleiksi. Neuvomme ja autamme asiakkaitamme ​valitsemaan kohteisiinsa parhaiten soveltuvat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut.​

Asiantuntemusta Suomesta

1.6.2023 alkaen olemme Vepe-Icepro. Yhdessä Vepen aiemman urheiluliiketoiminnan kanssa muodostamme Vepen tytäryhtiön.

Autamme jäähallien rakentajia, saneeraajia ja ylläpitäjiä saamaan yksilöllisesti suunnitellut jääkiekkokaukalot ja jääkenttälaitteet sujuvana kokonaishankintana. Suunnittelussa ja  valmistuksessa otamme huomioon kunkin kohteen erityistarpeet.

Vepeä ja ICEPROta yhdistää edelläkävijyys. Henkilöstömme on ollut kehittämässä alalle uraa uurtavia teknisiä ratkaisuja ja materiaaleja, jotka ovat aikanaan vakiintuneet käyttöön ja muodostuneet kansainvälisiksi malleiksi. Neuvomme ja autamme asiakkaitamme ​valitsemaan kohteisiinsa parhaiten soveltuvat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut.​

Rohkea edelläkävijä

Toimintaamme on alusta saakka vahvasti ohjannut aito kiinnostus ja intohimo ​lajiin, halu kehittää ja luoda jääkentille uusia innovaatioita yhdessä pelaajien ja jäähalliasiakkaidemme kanssa. 

Pelaajien turvallisuus on alusta lähtien ollut huomion kohteena kaikessa kehitystyössä. Alan edelläkävijöinä sekä Vepe että ICEPRO ovat tuoneet markkinoille tuotteita ja ratkaisuja, jotka edustavat uusinta turvatekniikkaa ja muotoilua.

Yhdistyneenä Vepen kanssa muodostamme kansainvälisesti yhden merkittävimmistä kaukalotoimittajista, jonka tavoite on olla alan johtava jääkiekkokaukalovalmistaja. Jäähallien rakentajille, saneeraajille​ ja ylläpitäjille toimitamme yksilöllisesti suunnitellut jääkenttälaitteet sujuvana kokonaishankintana.​

​​Valttimme on toimitusvarmuus ja asiakaspalvelulähtöinen toimintatapa, jolla pyrimme olemaan aina tavoitettavissa ja lähellä asiakaspintaa. Asiakaslähtöinen toiminta mahdollistaa kokonaisvaltaiset ja kustannustehokkaat ratkaisut. Projektin alkuvaiheessa tiivis yhteistyö asiakkaan, alihankkijoiden ja materiaalitoimittajien kanssa mahdollistaa jatkuvan kehittämisen ja räätälöidyt ratkaisut asiakkaan tarpeita parhaiten vastaavaksi toimituskokonaisuudeksi.

Tarinamme

Vepen ja ICEPROn yhteinen taival on käynnistynyt 1.6.2023. Olemme kokenut kotimainen, valmistaneet kaukaloita jo yli 40 vuoden ajan asiakkaillemme 26 eri maahan. Myyntivolyymilta ja asiakaskunnaltamme olemme Euroopan suurin jääkiekkokaukaloiden toimittaja.

ICEPRO on vuonna 2010 perustettu innovatiivinen jääkenttälaitteiden suunnittelija, valmistaja ja toimittaja. Vepellä jääkiekkokaukaloita on valmistettu vuodesta 1976. Viimeisimpänä innovaationa kaukalon laidalta led-teknologiaa hyödyntävä NextGen LED 360 -kaukalo. 

Toimipaikkamme sijaitsevat Oulaisissa ja Tuusulassa. Vepe-Icepro työllistää 50 henkilöä. Joukkueemme koostuu alalla useita vuosia toimineista avainhenkilöistä sekä tuotannon rautaisista ammattilaisista. Valmistamme kaikki tuotteemme itse, oman tuotannon lisäksi myynti, markkinointi, suunnittelu ja tuotekehitys ovat kaikki omissa käsissämme.

Oma tuotanto

Kotimaisuus ja laatu on meille tärkeää ja sen vuoksi valmistamme tuotteemme laadukkaista materiaaleista. Parasta laatua syntyy kun materiaalit hankitaan läheltä ja ne valmistetaan vastuullisesti ammattitaidolla. Oman tuotannon lisäksi pyrimme työllistämään lähialueidemme alihankkijoita.

Viime vuosina olemme investoineet oman tuotantomme kehittämiseen. Olemme kehittäneet omia toimintatapojamme ja hankkineet uusia koneita ja laitteita, joilla valmistamme korkea laatuiset tuotteemme. Vahvuutenamme on ammattitaitoiset työntekijämme, joilla on useiden vuosien kokemus alalta. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja laadusta ja tämä näkyy tuotteissamme.

Pelaajien turvallisuus on alusta lähtien ollut huomion kohteena kaikessa tekemisessämme.

Rakkaudesta lajiin

Jokaisen menestyvän yrityksen taustalla on sitoutunut ja ammattitaitoinen joukkue, joka on sitoutunut tekemään työtä onnistumisen eteen. Meidän joukkueella on rohkeutta tehdä asiat toisin. Uskomme kotimaisuuteen, yksiöllisyyteen, käsityötaitoon ja laadukkaaseen työhön. Meillä on yhteinen tavoite ja halu kehittää uusia ratkaisuja helpottamaan asiakkaiden jokapäiväistä elämää niin halleissa kuin ulkokentilläkin.

Missio

Missiomme on toimittaa parhaat ja turvallisimmat tuotteet jääkiekon pelaamista varten, siten että sekä pelaajat, että yleisö kokevat jääkiekon hienon tunnelman.

Arvot

  • Asiakastyytyväisyys on kaiken toimintamme perusta
  • Tiedottaminen avoimesti asioista yrityksen sisällä
  • Pidämme mitä lupaamme