ICEPRO

Asiantuntemusta Suomesta

Autamme jäähallien rakentajia, saneeraajia ja ylläpitäjiä saamaan yksilöllisesti suunnitellut jääkiekkokaukalot ja jääkenttälaitteet sujuvana kokonaishankintana. Suunnittelussa ja valmistuksessa otamme huomioon kunkin kohteen erityistarpeet. ICEPRO:n henkilöstö on ollut kehittämässä alalle uraa uurtavia teknisiä ratkaisuja ja materiaaleja, jotka ovat aikanaan vakiintuneet käyttöön ja muodostuneet kansainvälisiksi malleiksi. Neuvomme ja autamme asiakkaitamme ​valitsemaan kohteisiinsa parhaiten soveltuvat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut.​

Asiantuntemusta Suomesta

Autamme jäähallien rakentajia, saneeraajia ja ylläpitäjiä saamaan yksilöllisesti suunnitellut jääkiekkokaukalot ja jääkenttälaitteet sujuvana kokonaishankintana. Suunnittelussa ja  valmistuksessa otamme huomioon kunkin kohteen erityistarpeet. ICEPRO:n henkilöstö on ollut kehittämässä alalle uraa uurtavia teknisiä ratkaisuja ja materiaaleja, jotka ovat aikanaan vakiintuneet käyttöön ja muodostuneet kansainvälisiksi malleiksi. Neuvomme ja autamme asiakkaitamme ​valitsemaan kohteisiinsa parhaiten soveltuvat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut.​

Rohkea edelläkävijä

ICEPROn toimintaa on alusta saakka vahvasti ohjannut aito kiinnostus ja intohimo ​lajiin, halu kehittää ja luoda jääkentille uusia innovaatioita yhdessä pelaajien ja jäähalliasiakkaidemme kanssa. 

Pelaajien turvallisuus on alusta lähtien ollut huomion kohteena kaikessa kehitystyössä. Alan edelläkävijänä ICEPRO on tuonut markkinoille tuotteita ja ratkaisuja, jotka edustavat uusinta turvatekniikkaa ja muotoilua.

ICEPRO on kansainvälisesti kilpailukykyinen kaukalotoimittaja, jonka tavoite on olla alan johtava jääkiekkokaukalovalmistaja. ICEPRO toimittaa jäähallien rakentajille, saneeraajilleja ylläpitäjille yksilöllisesti suunnitellut jääkenttälaitteet sujuvana kokonaishankintana.

Valttimme on toimitusvarmuus ja asiakaspalvelulähtöinen toimintatapa, jolla pyrimme olemaan aina tavoitettavissa ja lähellä asiakaspintaa. Asiakaslähtöinen toiminta mahdollistaa kokonaisvaltaiset ja kustannustehokkaat ratkaisut. Projektin alkuvaiheessa tiivis yhteistyö asiakkaan, alihankkijoiden ja materiaalitoimittajien kanssa mahdollistaa jatkuvan kehittämisen ja räätälöidyt ratkaisut asiakkaan tarpeita parhaiten vastaavaksi toimituskokonaisuudeksi.

Tarinamme

ICEPRO on vuonna 2010 perustettu innovatiivinen jääkenttälaitteiden suunnittelija, valmistaja ja toimittaja. ICEPROn ydintuotteita ovat jääkiekkokaukalot ja pelaajien turvallisuus on alusta lähtien ollut huomion kohteena kaikessa tekemisessämme.

Toimipaikkamme sijaitsee Ylivieskassa Pohjois-Pohjanmaalla. Yrityksemme työllistää 30 henkilöä. Joukkueemme koostuu alalla useita vuosia toimineista avainhenkilöistä sekä tuotannon rautaisista ammattilaisista. Valmistamme kaikki tuotteemme itse, oman tuotannon lisäksi myynti, markkinointi, suunnittelu ja tuotekehitys on kaikki keskitetty Ylivieskaan.

Oma tuotanto

Kotimaisuus ja laatu on meille tärkeää ja sen vuoksi valmistamme tuotteemme laadukkaista materiaaleista. Parasta laatua syntyy kun materiaalit hankitaan läheltä ja ne valmistetaan vastuullisesti ammattitaidolla. Oman tuotannon lisäksi pyrimme työllistämään lähialueidemme alihankkijoita.

Viime vuosina olemme investoineet oman tuotantomme kehittämiseen. Olemme kehittäneet omia toimintatapojamme ja hankkineet uusia koneita ja laitteita, joilla valmistamme korkea laatuiset tuotteemme. Vahvuutenamme on ammattitaitoiset työntekijämme, joilla on useiden vuosien kokemus alalta. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja laadusta ja tämä näkyy tuotteissamme.

Rakkaudesta lajiin

Jokaisen menestyvän yrityksen taustalla on sitoutunut ja ammattitaitoinen joukkue, joka on sitoutunut tekemään työtä onnistumisen eteen. Meidän joukkueella on rohkeutta tehdä asiat toisin. Uskomme kotimaisuuteen, yksiöllisyyteen, käsityötaitoon ja laadukkaaseen työhön. Meillä on yhteinen tavoite ja halu kehittää uusia ratkaisuja helpottamaan asiakkaiden jokapäiväistä elämää niin halleissa kuin ulkokentilläkin.

Missio

Missiomme on toimittaa parhaat ja turvallisimmat tuotteet jääkiekon pelaamista varten, siten että sekä pelaajat, että yleisö kokevat jääkiekon hienon tunnelman.

Arvot

  • Asiakastyytyväisyys on kaiken toimintamme perusta
  • Tiedottaminen avoimesti asioista yrityksen sisällä
  • Pidämme mitä lupaamme