Superline - Jääkiekko­kaukalo huippu­ areenoille

SUPERLINE on kevyt ja kestävä joustokaukalo. Se on suunniteltu isoille monitoimiareenoille, joilla pelataan kansainvälistä jääkiekkoa sekä järjestetään muita suurtapahtumia.

SUPERLINE-kaukalon innovatiivinen runkorakenne mahdollistaa suojalevyjen asentamisen rungon väliin, jolloin tolppia ei tarvitse käyttää muualla kuin porttien kohdalla. Tuettoman suojauksen ansiosta kaukalossa on esteettömämpi näkyvyys katsojalle.

SUPERLINE suunnitellaan ja asennetaan pääsääntöisesti jääpadon päälle. Jääpadon päälle asennettu kaukalo mahdollistaa kaukalon purkamisen jäätä sulattamatta

STEELINE – Joustokaukalo kansainvälisille areenoille

STEELINE on tuetulla suojauksella varustettu joustokaukalojärjestelmä huipputason areenoille. Rungon rakenne kehitettiin vahvaksi, kevyeksi ja joustavaksi profiilijärjestelmällä. Monitoimiareenoille STEELINE asetti täysin uudet standardit purku- ​ja kasaustyön nopeudelle kestävyydestä tinkimättä.​

STEELINE on suunniteltu areenoille joilla tapahtumien lisäksi pelataan vaativaa ammattilaiskiekkoa. STEELINE kaukalossa voidaan käyttää useita suojausvaihtoehtoja materiaaleista ja niiden vahvuudesta riippuen. Kaukalon suojauksessa käytetään komposiitti- tai alumiinitolppia. Kaukalo voidaan asentaa joko jääpadon päälle tai suoraan alustalle.

WESTELINE – Haastaviin olosuhteisiin tukijaloilla varustettu

WESTELINE tukijaloilla kiinnitettävä joustokaukalo. Tukijalkojen ansiosta WESTELINE-kaukalo muuntautuu haastaviin kiinnitysolosuhteisiin ja alustoihin. WESTELINE soveltuu erityisen hyvin saneerattaviin kaiken tason kohteisiin ja halleihin joissa on vanha ankkurointi.​

WESTELINE runkorakenne koostuu kestävästä profiilijärjestelmästä. Runkorakenne mahdollistaa kaukaloon integroitavat tukijalat, joilla kaukalo ankkuroidaan alustaansa. ​

Tukijalkojen avulla kaukalo voidaan kiinnittää myös paikkoihin, joissa on esimerkiksi betoni, joka kiertää ​kaukalon takana. Erityyppisillä tukijaloilla voidaan myös ankkuroida kaukalo kiinni silloinkin, kun kiinnityspisteiden korkeus vaihtelee. Kaukalossa voidaan käyttää useita suojausvaihtoehtoja materiaaleista ja ​niiden vahvuudesta riippuen. Kaukalon suojauksessa käytetään komposiitti- tai alumiinitolppia​.

WESTELINE PRO – Muunneltava jääkiekko­kaukalo

WESTELINE PRO on tuetulla suojauksella varustettu kaukalojärjestelmä, joka pohjautuu profiilijärjestelmään. WESTELINE PRO soveltuu kohteisiin jossa jääkiekon lisäksi järjestetään muita tapahtumia. WESTELINE PRO voidaan asentaa joko jääpadon päälle tai ankkuroida suoraan alustaansa. ​

WESTELINE PRO -kaukalossa voidaan käyttää useita suojausvaihtoehtoja materiaaleista ja niiden vahvuudesta riippuen. Kaukalon suojauksessa käytetään komposiitti- tai alumiinitolppia.

WESTELINE PRO -kaukalon hienous piilee sen monikäyttöisyydessä. Kaukalo voidaan varustella mm. siten että siinä voidaan pelata kelkkakiekkoa tai se voidaan pystyttää väliaikaisesti ulos ulkoilmatapahtumaan. 

VIKING PRO – Monitoimi­kaukalo tuettomalla suojauksella

VIKING PRO on kevytrakenteinen tuettomalla suojauksella varusteltu kaukalo. Rakenteeltaan se soveltuu erinomaisesti halleihin jossa pelataan kaiken tasoista kiekkoa. VIKING PRO on suunniteltu kustannustehokkaasti pyrkien minimoimaan kaukalon materiaalihukkaa.

VIKING PRO runkorakenne koostuu profiilijärjestelmästä, johon on integroitu tuettoman suojauksen kiinnitys kaukalorunkoon. Kaukalon runkorakenne mahdollistaa kaukalon kiinnityksen myös jääpadon päälle. 

VIKING PRO kaukaloa voidaan muunnella asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Siihen voidaan asentaa mainossuoja- ja taustalevyjärjestelmä joko osittain tai kokonaan kaukalon ympäri.

HOCKEYLINE – Perinteinen putkiprofiili­kaukalo

HOCKEYLINE on perinteinen jäähallikaukalo, joka on kokonaan valmistettu putkiprofiilista. Kaukalo voidaan asentaa etenkin peruskorjattaviin kohteisiin. Kaukalon runkorakenne mahdollistaa kaukalon eri laitakorkeudet.

HOCKEYLINE-kaukalossa voidaan käyttää useita suojausvaihtoehtoja materiaaleista ja niiden vahvuudesta riippuen. Kaukalon suojauksessa käytetään komposiitti- tai alumiinitolppia.

SKATELINE – ulkokenttien jääkiekko­kaukalo

SKATELINE on vankka jääkiekkokaukalo ulkokentille. Kaukalo soveltuu erittäin hyvin kovempaankin jääkiekkokäyttöön vahvistetun rungon ansiosta. Runko voidaan verhoillaan ​HD-polyeteenimuovilla tai lasikuitu-vanerilla. Kaukalossa on useita tukijalkavaihtoehtoja kiinnitysalustasta riippuen.

SKATELINE-kaukalon runkorakenne koostuu vahvasta neliöputkesta. Kaukalossa tukijalat, joilla kaukalo ankkuroidaan maahan. Kaukalon suojaukseen käytetään päätysuojaverkkoja tai polykarbonaattikasetteja jotka asennetaan tukijalkoihin.

Päätysuojaverkkojen lisäksi kaukaloon voidaan asentaa erilliset korotusverkot jos kaukalon lähiympäristössä on asutusta tai parkkipaikkoja. 

MONILINE – Monitoimi­kaukalo ulkokäyttöön

MONILINE on ulkokenttien monitoimikaukalo. Kaukalo soveltuu ympärivuotiseen käyttöön lähiliikuntapaikaksi, rullakiekkokaukaloksi, erilaisiksi ja muotoisiksi luistelupaikoiksi ja vaikka koulupihojen jääkiekkokaukaloksi.

MONILINE kaukalon runkorakenne koostuu vahvasta neliöputkesta. Kaukalossa tukijalat, joilla kaukalo ankkuroidaan maahan. Kaukalon suojaukseen käytetään päätysuojaverkkoja jotka asennetaan tukijalkoihin.

MONILINE kaukalo voidaan varustella huolto- ja pelaajaporteilla, erilaisilla monitoimimaaleilla ja sen alustana on mahdollista käyttää pelilattiaa tai tekonurmea. Rakenteensa vuoksi kaukalo soveltuu erityisen hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

PLAYLINE – Lähiliikunta­kaukalo

PLAYLINE on ulkokentille tarkoitettu lähiliikuntakaukalo. Se soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi koulujen pihoille, puistoihin ja pienemmille lähiliikuntapaikoille.

PLAYLINE-kaukalon runkorakenne koostuu vahvasta neliöputkesta. Kaukalossa tukijalat, joilla kaukalo ankkuroidaan maahan. Kaukalon suojaukseen käytetään päätysuojaverkkoja jotka asennetaan tukijalkoihin.​​

PLAYLINE-kaukalo poikkeaa muotokieleltään kaukalomallistostamme. PLAYLINE-kaukalo voidaan valmistaa joko kokonaan matalilla laitaelementeillä tai siinä voi olla matalat pitkät sivut ja korkeat kaari- ja päätyelementit.

PLAYLINE-kaukalo voidaan varustella huolto- ja pelaajaporteilla. Tämä kaukalo soveltuu rakenteensa vuoksi ympärivuotiseen käyttöön. Kaukalo voidaan varustella kesäkäyttöön monitoimimaaleilla, pelilattialla ja koripallomaaleilla.

ROLLERLINE – Rullakiekko­kaukalo

ROLLERLINE-kaukalo soveltuu rullakiekkoon, jalkapallo- ja futsal-käyttöön. Sisäkäytössä kaukalon kiinnitys suunnitellaan yleensä tapauskohtaisesti. Pääsääntöisesti kaukalo pyritään suunnittelemaan ja kiinnittämään jo olemassa oleviin kiinnityspisteisiin.

ROLLERLINE-kaukalossa voidaan käyttää useita suojausvaihtoehtoja kuten teräsverkkoja, polykarbonaattikasetteja tai pehmeää tekstiiliverkkoa. Kaukalo voidaan lisävarustaa mainossuojilla tai verhoilla eri värisillä laitamuoveilla.​