ICEPRO HOCKEYLINE

ICEPRO HOCKEYLINE on perinteinen jäähallikaukalo uusiin ja erityisesti remonttikohteisiin. Kaukalo soveltuu erittäin hyvin kovempaankin jääkiekkokäyttöön vahvistetun rungon ja joustavan tuentaratkaisun ansiosta.

Runko on valmistettu vahvasta kuumasinkitystä neliöprofiiliteräksestä. Runko verhoillaan HD-polyeteenimuovilla ja on kiinnitetty runkoon ruostumattomin teräsniitein.  Kaukalo voidaan varustaa ankkuroitavien, jäädytettävin tai betonipainoilla varustetuin tukijaloin.

ICEPRO HOCKEYLINE kaukalon laidan korkeus on 1100 mm tai vaihtoehtoisesti 1250 mm.  Huolto- ja pelaajaportit tehdään kohteen tarpeiden mukaan ja ne voidaan sijoittaa vapaasti mihin kohtaan tahansa elementtijaon mukaan.

ICEPRO HOCKEYLINE kaukalo varustetaan alumiinitukisilla yleisönsuojilla ja akryylillä, PC:lla tai karkaistulla lasilla.

Kaukaloon saa myös ADPRO-mainossuojajärjestelmän ja erityisesti aitioiden kohdille suosittelemme taustalevytystä, jolloin se pysyy siistinä ja helpompana puhdistaa.

ICEPRO HOCKEYLINE  kaukalo on ominaisuuksiltaan turvallinen ja joustava kaukalo pelaajille. Kaukalo sopii erinomaisesti niin harjoitusareenoille kuin pienille kilpa-areenoille. 


HOCKEYLINE
n  tuennan muokattavuus on lähes rajaton. Tuenta tehdään kohteen ja sen kiinnitystavan mukaan. Tuenta voidaan ankkuroida, jäädyttää tai käyttää painoja. Tukijalat on tehty tarkasti laserleikkaamalla ja niiden irroittamiseksi tai asentamiseksi ei tarvitse irroittaa elementtejä toisistaan.

Pelaajaporttien salvat ovat laserleikattua ruostumatonta terästä, joihin on kiinnitetty komposiittimateriaalinen kahvaosa miellyttävää käyttöä ajatellen niin pelihanskalla kuin paljaallakin kädellä.

Aitiorakenteet sovitetaan kaukaloon tarkasti siten ettei likaa ja roskaa keräviä turhia rakoja pääse syntymään.

Huoltoportissa käytämme uutta lukitussalpaamme, joka pitää portin ryhdissä ja varmasti kiinni. Sen lisäksi se on erittäin helppo käyttää. Huoltoportin potkulistat nousevat portin avauskahvasta ilman ylimääräisiä toimintoja.

Takaisin
  • Share on LinkedIn
  • Share on Twitter
  • Share on Google+
  • Share on Facebook
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja