Ajankohtaista 

Suomalainen ICEPRO rakentaa olympialaisten 2018 jääkiekkokaukalot – lehdistötiedote 

LEHDISTÖTIEDOTE 24.11.2016 – JULKAISUVAPAA HETI

 

 

Suomalainen ICEPRO rakentaa vuoden 2018 olympialaisten pääareenan jääkiekkokaukalot! Myös naisten olympiakaukalon.

Ylivieskalainen jäähallilaitteiden toimittaja ICEPRO OY on jo aloittanut toimitukset kisojen pääareenalle Gangneung Hockey Centeriin ja sen harjoitushalliin. Areenalla pelataan miesten olympiaturnaus ja sen jälkeen paralympialaisten jääkiekkoturnaus alkuvuodesta 2018. Ensimmäisten toimitusten perusteella syntyneen luottamuksen ansiosta ICEPRO OY sai lisätilauksen myös naisten olympiakaukalon toimittamisesta.

–      KWANGDONG HOCKEY CENTER ON uusi 10 000 katsojapaikan areena. Kaukalotoimitusta edeltäneet betonointi- ja rakennustyöt tekivät toimituksesta suunnittelun ja aikataulutuksen suhteen vielä Gangneung-areenaakin vaativamman. Onnistuimme Gangneung-areenan suunnittelun yhteydessä saamaan kisajärjestäjien luottamuksen niin, että nimenomaan meidät haluttiin toimittajaksi, vaikka kohteesta tiukka tarjouskilpailu käytiinkin, kommentoi ICEPRON:n markkinointijohtaja Tomi Hukari. Kisajärjestäjien tekninen delegaatio tekee Ylivieskan tehtaalle vierailun viikolla 49.

–      Kyseessä on teknisesti erittäin vaativaa suunnittelua vaativa toimitus, jossa nykykiekon turvallisuusvaatimukset täyttävät ja alan uusinta tekniikkaa edustavat kaukalorakenteet sovitetaan yhteen paikallisten rakennustekniikan ja -määräysten kanssa. Samalla on huomioitava tilaajan, loppukäyttäjän, paikallisen järjestelykomitean, olympiakomitean, median sekä kansainvälisen ja kansallisen jääkiekkoliiton tarpeet, korostaa Hukari.

ICEPRO OY on jäähallien kaukalorakenteisiin erikoistunut, omat tuotteensa Pohjanmaalla valmistava
13 henkeä ja alihankkijaverkoston työllistävä pienyritys, jonka merkittävimpiä vientimaita ovat Kaukoidän lisäksi Keski-Eurooppa ja Venäjä. Etelä-Koreassa sijaitsevan Gangneung-areenan ensimmäinen materiaalitoimitus lähti matkaan Ylivieskan tehtaalta 21.10. ja toinen viikkoa myöhemmin. Varsinainen asennus tehdään viikolla 50.

ICEPRO OY:n yrittäjillä on laaja kokemus vaativista arvokisatoimituksista. Yrityksen toimitusjohtaja ja pääsuunnittelija vastasivat jo Naganon 1998 olympia-areenan kaukalotoimituksesta.

Miesten olympiaturnaus pelataan Gangneung Hockey Centerissä 9.-25.2.2018 ja naisten Kwangdong Hockey Centerissä 10.-22.2.2018.

 

Lisätietoja antaa:
Tomi Hukari
Markkinointipäällikkö, puh. 044 0500 194
tomi@icepro.fi

Takaisin

  • Share on LinkedIn
  • Share on Twitter
  • Share on Google+
  • Share on Facebook
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja