Stilmat r-evo Sisätilojen pelilattia

Stilmat pelilattiat on kehitetty erityisesti rullakiekkoa varten, mutta se sopii erinomaisesti myös futsalin, koripallon, salibandyn ja sulkapallon pelialustaksi.

Stilmat R-Evo -lattian pinnassa olevan kolmiokuvion ansiosta luistimien ja kenkien pito on täydellinen, kiekon nopeus ja luisto erinomainen.

Elementin reunoissa olevat neljä erittäin vahvaa kiinnityskorvaketta lukitsevat elementin tukevasti toisiinsa. Kaikki sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitetut pelilattiamme sopivat yhteen toistensa kanssa.

Pelialueiden rajat merkitään värillisellä teipillä. 

Kiinnostuitko?

Stilmat Multisport Ulkokenttien yleislattia

Stilmat outdoor Multisport on elementtirakenteinen ulkokenttien lattia. Lattiaa voidaan käyttää rullakiekossa, mutta se on kehitetty erityisesti palloilu- ja leikkikentille lentopalloa, jalkapalloa, koripalloa ja sulkapalloa varten.

Lattiassa ilmareiät, jonka ansiosta lattia kuivuu nopeasti. Kuivalla kentällä kengät eivät lipsu ja pallo pomppaa tasaisesti, ja sen hallinta on helppoa.

Elementin reunoissa olevat neljä erittäin vahvaa kiinnityskorvaketta lukitsevat elementin tukevasti toisiinsa. Elementtien väliin sijoitettavat jousto-osat mahdollistavat lämpölaajenemisen, joka estää lattiaa vääntymästä.

Lattia voidaan asentaa kovalle alustalle, kuten asfaltille, betonin tai kivituhkan päälle. Reunat viimeistellään Edge Ramp- reunalistalla.

Kiinnostuitko?

Stilmat Inline Ulkokenttien rullakiekkolattia

Stilmat Outdoor Inline tile on kehitetty erityisesti ulkokentille. Lattia toimii hyvin rullakiekon lisäksi myös jalkapallon, koripallon, lentopallon ja sulkapallon pelialustana.

Lattian pintakuvion ansiosta luistimien pito on hyvä, ja kiekko liukuu hyvin. Kiekon hallinta ja mailatuntuma hyvä.

Elementin reunoissa olevat neljä erittäin vahvaa kiinnityskorvaketta lukitsevat elementin tukevasti toisiinsa.

Elementteihin rakennetut jousto-osat mukauttavat lattiaa lämpötilan vaihteluihin jolloin, jolloin jousto-osia tarvitaan vähemmän. Lattia voidaan jättää talveksi jään alle. Lattia voidaan asentaa kovalle alustalle, kuten asfaltille, betonin tai kivituhkan päälle. Reunat viimeistellään Edge Ramp-reunalistalla.

Kiinnostuitko?

Stilmat Tennislattia

Stilmat Outdoor Tennis. Lattiaelementtien muoto perustuu vanhaan rullakiekkotuotteeseen. Siihen on kuitenkin kehitetty uusi pintakuvio, joka on erityisesti tenniksen vaatimuksia vastaava.

Elementin pinnassa on nystyräkuviointi, jolla kengät pitävät erityisen hyvin. Ominaisuudet säilyvät hyvinä myös kentän ollessa märkä. Siksi lattia soveltuu myös uima-altaiden ympärille.

Kiinnostuitko?