Pukuhuone­kalusteet

Pukuhuone­kalusteet

ICEPRO valmistaa pukuhuonekalusteita erityisesti jäähallikohteisiin. Valikoimastamme löytyvät penkkimallit harjoitushalleihin, vieraspukuhuoneisiin, tuomareiden pukuhuoneisiin sekä pukukaappiratkaisut edustusjoukkueelle. Tärkeitä muita varusteita ovat luistimen kestävät lattiapinnoitteet ja kuivaustangot.

 

KÄYTTÄJÄLÄHTÖISYYS

ICEPRO pukuhuonekalusteiden suunnittelun lähtökohtana on ollut kestävyys ja toimivuus jäähalliolosuhteissa. Kalusteet on mitoitettu jääkiekkovarusteet huomioiden ja kalusteet ovat mittakaavaltaan soveltuvia pelaajien käyttöön. Mallistostamme löytyy erilaisia kalusteratkaisuja yleisistä pukuhuoneista edustusjoukkueen pukukaappimalleihin.

 

TOIMINNALLISUUS

Pukuhuonekalusteet suunnitellaan ja valmistetaan aina mittojen mukaan hallin olosuhteet ja seinärakenteet huomioiden.

Harjoitus­hallin pukuhuone­kalusteet

Pukuhuonekalusteet suunnitellaan ja valmistetaan aina projektikohtaisesti. Kalusteiden suunnittelussa huomioidaan seinämateriaali, patterit, putkitukset ja muut mahdolliset vakiokalusteiden asennusta haittaavat tekijät. Yleensä käymme kartoittamassa kohteen vaatimukset ennen suunnittelun aloitusta.​​

Kalusteiden suunnittelussa olemme huomioineet niiden toimivuuden lisäksi myös pukuhuoneiden siistimisen. Pukuhuonepenkit kiinnitetään seinään, jolloin penkkien alusta on helppo pitää puhtaana.

​Harjoitushalliin hyvä pukuhuonekaluste on vankka penkkimalli, johon voidaan lisätä tarpeiden mukaan selkänoja ja hattuhylly. Valikoimastamme löytyy erilaisia variaatioita selkänojien ja hattuhyllyjen toteutukseen.

Kiinnostuitko?

ICEPRO harjoitushallin pukuhuonekalusteet

Vierasjoukkueen Pukuhuone­kalusteet

Jäähalleissa joissa on aktiivista pelitoimintaa löytyy yleensä vierasjoukkueelle ja edustusjoukkueelle varatut pukuhuoneet. Näiden pukuhuoneiden varustelussa on yleensä huomioitu joukkueen tarpeet.  Edustus- tai vierasjoukkueen pukuhuoneissa on oltava riittävästi tilaa joukkueen kaikille pelaajille ja heidän varusteilleen. Kalusteissa tulisi olla huomioituna pelaajakohtaiset paikat.

ICEPRO kalustemallistosta löytyy vierasjoukkueen tarpeisiin suunniteltu kalusteratkaisu, jossa pelaajakohtaiset paikat on tehty väliseinillä. Kalusteratkaisumme sisältää pelaajapenkit, selkänojat, hattuhyllyt ja väliseinät. 

 

PUKUHUONEIDEN VÄRIMAAILMA

Ilmettä pukuhuoneisiin saadaan väreillä. Pukuhuoneet voidaan suunnitella jääkiekkojoukkueen värien mukaisesti. Väliseinät ja kalusteiden kiinnikkeet on mahdollista saada eri väreissä. Lisäksi laudat voidaan sävyttää halutun väriseksi.

Kiinnostuitko?

Edustus­joukkueen pukukaapit

ICEPRO edustusjoukkueen pukukaappi on vankka, vanerirunkoinen ja pintakäsitelty kaluste. Istuinosan alla on tarvittaessa lukittava laatikko omille tavaroille. Hyllyllä on luistintelineet, joissa luistin säilytetään paremmin kuivuvassa pystyasennossa teriä tylsyttämättä. Pukukaapin värejä voidaan sävyttää joukkueen tai hallin värimaailman mukaan.

 

KÄYTTÄJÄLÄHTÖISYYS

ICEPRO pukukaapit mitoitettu jääkiekkovarusteet huomioiden ja kalusteet mittakaavaltaan soveltuvat pelaajien käyttöön.  Maalivahdin pukukaappi on mitoitukseltaan leveämpi.

Kiinnostuitko?

Edustusjoukkueen pukukaappi

Siirrettävät kalusteet

Valkoiset loossit

Tilapäiskäyttöön Pukuhuone­kalusteet

ICEPRO siirrettävät pukukaapit on suunniteltu tilapäiskäyttöön. Vankka, vanerirunkoinen pukukaappi on nopea kasata ja asentaa paikoilleen. Valkoiset kaapit on mahdollista teipata tilapäiskäyttöön sopivaksi.

Tämä kaappimallisto on suunniteltu areenoille, joilla järjestetään esimerkiksi arvokisoja, jolloin pukuhuoneita saatetaan tarvita tilapäisesti enemmän. Pukukaapin valkoinen väri mahdollistaa niiden teippaamisen joukkueiden tai maiden värien mukaisiksi.  

Tätä kaappimallia käytettiin vuoden 2021 Rigan MM-kisoissa, jossa jalkapalloareena muutettiin tilapäisesti jääkiekkoareenaksi. 

Kiinnostuitko?

Tarvikkeet

Pukuhuone­tarvikkeet

Kuivaustanko

Kattoon asennettava putkirunkoinen kuivaustanko. Pulverimaalattu punaiseksi.​ Kuivaustangot suunnitellaan usein myös pukuhuonekohtaisesti, riippuen pukuhuoneen koosta.​
Koko: 2500 x 600 x 900mm

Luistinteline

Hattuhyllylle asennettava luistinteline. Telineessä luistimet kuivuvat pystyasennossa. ​
Materiaali: PE, väri musta.​
Koko: 19 x 30 x 270 mm

Stramatel kello

Pukuhuoneisiin asennettava kello, näyttää erätaukojen ajan.​
Koko: 460 x 180 x 90mm​
Paino: 2,5kg

C10032 Mailateline

Seinään asennettava mailateline. Pulverimaalattua terästä.​
Koko: 1000 x 106mm​
Värit: Sininen ja valkoinen

Säilytystila pukuhuoneeseen

Laskutaso tavaroille. Sisältää säilytyslaatikot ja kaapit.​

Taktiikkataulut

Taktiikkataulu

Kevytrakenteinen taktiikkataulu alumiinikehyksellä. ​Kirjoituspinta keraamimagneettipinta johon voidaan kirjoittaa tussilla.  Kynähylly ja seinäkiinnikkeet kuuluvat pakettiin. ​

Mitat: 910mm x 610mm​

Taktiikkatarra pieni

Kätevä taktiikkatarra soveltuu liimattavaksi vaikka kansioon tai vihkoon. Tarraan voidaan kirjoittaa tussilla ja puhdistaa kostealla liinalla.

Tarran koko: 149mm x 275mm

Taktiikkatarra

Kätevä taktiikkatarra soveltuu liimattavaksi vaikka pukuhuoneen oveen.​ Tarraan voidaan kirjoittaa tussilla ja puhdistaa kostealla liinalla. ​

Tarran koko: 665mm x 360mm​

PC taktiikkataulu imukupeilla

Kätevä taktiikkataulu joka voidaan kiinnittää imukupeilla.​ Tauluun voidaan kirjoittaa tussilla ja puhdistaa kostealla liinalla. ​

Mitat: 400mm x 700mm​