Korjaussarja

Korjaussarja

ICEPRO KORJAUSSARJAT

Kaukalon tai aition uudelleen pinnoittaminen voi olla taloudellisempaa kuin uuden hankinta. Kaukalorungot kestävät pääsääntöisesti paljon pidempään kuin niissä olevat pintamateriaalit. Jääkiekkokaukalon laitojen ja aitioiden uudelleen pinnoittaminen lisää niiden käyttöikää useilla vuosilla.

KAUKALON LAITAMATERIAALIT

Varastostamme löytyy laaja valikoima eri paksuisia kaukalon laitamateriaaleja kuten potkulistoja, reunakaiteita, laitalevyjä.

KAUKALON UUDELLEEN PINNOITTAMINEN

Kaukalon uudelleen pinnoittaminen voidaan tehdä joko kohteessa tai lähettämällä meille vanhat rungot uudelleen pinnoitettavaksi.

Kaukalon uudelleen pinnoittamisesta laadimme suunnitelman. Listaamme vaihdettavat osat, materiaalit sekä niiden kiinnitystarvikkeet. Sen lisäksi laadimme projektikohtaisen asennusohjeen uudelleen pinnoittamisesta.

Kiinnostuitko?

Varaosat ja tarvikkeet

Pelaajaportin lukko

Kestävät laserleikatusta ruostumattomasta teräksestä valmistetut pelaajaportin salvat.
Salvassa komposiittikahva.

Profiilisaranat

Profiilikaukaloon sopiva sarana. Kestävä sähkösinkatuista osista valmistettu sarana.

Pelaajaportin lukko painonapilla

Kestävät laserleikatusta ruostumattomasta teräksestä valmistetut pelaajaportin salvat.
Salvassa komposiittikahva ja painonappi. Käytetään porteissa joissa suojaus.

Putkisaranat

Putkirunkoiseen kaukaloon sopiva sarana. Kestävä sähkösinkatuista osista valmistettu sarana.

Huoltoportin lukko

T10024 Huoltoportin lukko
Huoltoportin lukko on rakenteeltaan erittäin vahva ja helppo käyttää. Lukko toimii yhdellä kädellä, eikä vaadi muita säätöjä. Lukko lukitsee ja pitää portin tukevasti kiinni sekä keskittää ovet kohdilleen. Lukko
voidaan asentaa lähes kaikkiin kaukalotyyppeihin.

Kiinnostuitko?

Päätypehmusteet

Suojauksen päätypehmusteet, vahvaa PVC-kangasta. Kiinnitetään alumiinitolppaan lasituksen päättyessä pelaaja-aitioiden kohdalla.

Suojauksen päätypehmuste
Suojauksen päätypehmusteet

Kaareva päätesuoja

Kaarevat päätesuojat 8mm paksuus: 1800mm ja 2000mm.

Kaareva päätesuoja
Kaukalon suojaukset

Kaukalon suojaus

Kaukalon suojaus

Jääkiekkokaukaloiden yleisösuojausjärjestelmissä on useita materiaalivaihtoehtoja ja tuentaratkaisuja. Pelaajaturvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota minimoimalla kaukalon ja joustavan pelipinnan välinen etäisyys. Suojauksen päättymiskohdat on varustettu taivutetuilla uusien vaatimusten mukaisilla kaarevilla päätesuojauksilla, tai pienemmissä halleissa käytettävillä suojauksen päätepehmusteilla.

Suojauksen tuennassa käytetään joko komposiitti- tai alumiinitolppia jotka integroidaan kaukalon runkorakenteeseen. Kaukalon reunakaiteissa valmius tolppien asennukseen.

Compoline - tukiprofiilit

Läpinäkyvillä komposiittitolpilla tuettu suojaus. Tolpat asennetaan reunakaiteen läpi, joka yhdessä kaukalon kanssa mahdollistaa yhtenäisen ja joustavan rakenteen.

Kamerakulma
Compoline-tukiprofiili
Compoline-tukiprofiili

Profiline - tukiprofiilit

Alumiinitolpilla tuettu suojaus. Tolpat asennetaan reunakaiteen läpi, joka yhdessä kaukalon kanssa mahdollistaa yhtenäisen ja joustavan rakenteen.

Profiline-tukiprofiili
Profiline-tukiprofiili
Profiline-tukiprofiilit

Jälki­asennettava kaareva päätesuoja

Suojauksen päättymiskohdat on varustettu taivutetuilla uusien vaatimusten mukaisilla kaarevilla arkeilla, jotka korvaavat perinteisen pehmusteen suojauksen päättymiskohdassa.

Vanhoihin halleihin voidaan jälkiasentaa kaarevat suojaukset pehmusteiden tilalle. Kaareva päätesuoja koostuu pienestä seinäkkeestä joka kiinnitetään kaukaloon. Seinäkkeen päälle asennetaan kaareva päätesuoja ja erikoistolpat jotka joustavat
ja antavat kaarevan suojan liikkua taklauksen sattuessa.

Kiinnostuitko?

Jälkiasennettava kaareva päätesuoja

Kamerakulma

Kamerakulma
Kamerakulma

Kamerakulma

Pelitilanteita kuvataan usein maalin läheisyydessä lyhyessä päädyssä. Luonteva paikka valokuvaukselle on kaaressa. Valokuvauksen helpottamiseksi teemme kaukalon suojaukseen yhden kaarielementin kohdalle ”kamerakulman”, eli toisin sanoen suojauksessa on leveämpi arkki niin että valokuvaajalla on esteetön näkyvyys kentälle.

Kameraluukku

Kiinnostuitko?