Aitiot

Toimme ensimmäisenä markkinoille läpeensä synteettisistä materiaaleista valmistetut jäähallin aitiorakenteet, joissa ei ole mitään orgaanisia materiaaleja. Katsomme sen olevan turvallisuustekijä niin harrastajille, kuin ammattilaisille. Näissä aitioissa ei home pääse pesimään.

Aitiot suunnitellaan aina tapauskohtaisesti kunkin areenan tilat ja käyttötarve huomioiden. Aitiot voidaan varustaa eri tasoisin kalustein ja suojausvaihtoehtoja on monenlaisia.

Aitiomme rakenteen perustana on komposiittirakenteinen COMPOGRID-pohja, joka on ritilärakenteinen ja alta tuulettuva. Pohjaan kiinnitetään kuumasinkitystä teräksestä valmistetut aition lattian korkeutta säätävät tukijalat, jotka voidaan kiinnittää lähes mihin kohtaan tahansa. Tämä on erityisen käytännöllistä jos lattiassa on johtoja, putkia tai vaikka kaivoja. Tukijalan korkeus voidaan säätää kätevästi yläkautta.

Molemmin puolin verhoillut aition seinät kiinnitetään pohjarakenteeseen integroiduin kiinnityselimin. Aitioiden rakentaminen ja purkaminen tapahtuu nopeasti.

COMPOGRID-pohjan päälle asennetaan kelluvasti ICEFLOOR-lattia, joka on uudentyyppinen levymateriaali aitioihin, käytäville tai vaikkapa pukuhuoneisiin.  

ICEFLOOR on kosteudenkestävä ja pintakerros on erittäin hyvin luistimien aiheuttamaa rasitusta kestävä. Lattian pinta on väriltään tummanharmaa, se on kolikkokuvioitu, ja helppo pitää puhtaana.

ICEFLOOR lattiarakenteet eivät lahoa ja homehdu kosteissakaan olosuhteissa ja aitiot voidaan pestä vaikka painepesurilla. Aitioihin voidaan rakentaa myös viemäröinti haluttuun kohtaan.

ICEFLOORia on saatavana myös jälkiasennukseen olemassaolevien tasopintojen päälle:

M000012 ICEFLOOR  9x1500x3000mm - Olemassaolevien tasopintojen päälle

Takaisin
  • Share on LinkedIn
  • Share on Twitter
  • Share on Google+
  • Share on Facebook
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja