ICEPRO PLAYLINE

ICEPRO PLAYLINE on ulkokentille tarkoitettu lähiliikuntakaukalo. Se soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi koulujen pihoille, puistoihin ja pienemmille lähiliikuntapaikoille.

Runko on valmistettu kuumasinkitystä neliöprofiiliteräksestä, joka verhoillaan ruostumattomin teräsniitein kiinnitetyllä HD-polyeteenimuovilla.

Kaukalo voidaan varustaa ankkuroitavilla tai betonipainoilla varustetuilla tukijaloilla. Kaukaloon voidaan tietysti haluttaessa tehdä myös jää talvella.

ICEPRO PLAYLINE kaukalon laidan korkeus on päädyissä 1100 mm ja 550 mm sivuilla.  Kaukalossa ei ole vakiona portteja, mutta huolto- ja pelaajaportit voidaan tehdään kohteen tarpeiden mukaan ja ne voidaan sijoittaa vapaasti mihin kohtaan tahansa elementtijaon mukaan.

Kaukalon sisälle voidaan asentaa monipelilattia tai keinonurmi. Päätyihin voidaan asentaa kooltaan 1500 x 1000 mm integroidut maalit ja sivuille kooltaan 600 x 400 mm. Koripallotelineet asenetaan päätysuojaukseen.

Kaukalon muovien väritys voidaan toteuttaa useana eri sävynä ja se voidaan levyttää myös ulkopuolelta.

Päätysuojauksessa vaihtoehtoina on tekstiili- ja teräsverkko, sekä kuvissa olevat polykarbonaattikasetit.

ICEPRO PLAYLINE kaukalon elementtien kiinnitystapa ja tuenta suunnitellaan tarpeen mukaan tapauskohtaisesti. Tuennassa voidaan käyttää betonipainoja tai ankkuroitavia tukijalkoja.

Kaukalo on tarpeeksi vankka ympärivuotiseenkin käyttöön, joten sen sisään voi huoletta jäädyttää luistelualueen vaikka tekonurmi tai monipelialustaa ei poistettaisikaan.

 

Takaisin
  • Share on LinkedIn
  • Share on Twitter
  • Share on Google+
  • Share on Facebook
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja