Ajankohtaista 

ICEPRO toimittaa Olympia-areenan kaukalot - Lehdistötiedote 

LEHDISTÖTIEDOTE 9.8.2016 – JULKAISUVAPAA HETI

 

Suomalainen ICEPRO rakentaa vuoden 2018 olympialaisten pääareenan jääkiekkokaukalot!

 

Yleltä menivät olympiajääkiekon TV-oikeudet sivu suun, mutta suomalaista osaamista Pyeongchangin pääareenalla toki nähdään.

 

Ylivieskalainen jäähallilaitteiden toimittaja ICEPRO OY on tehnyt sopimuksen kaukalorakenteiden toimittamisesta kisojen pääareenalle Gangneung Hockey Centeriin ja sen harjoitushalliin. Areenalla pelataan miesten olympiaturnaus ja sen jälkeen paralympialaisten jääkiekkoturnaus.

 

ICEPRO OY on jäähallien kaukalorakenteisiin erikoistunut, omat tuotteensa Pohjanmaalla valmistava 13 henkeä ja alihankkijaverkoston työllistävä pienyritys, jonka merkittävimpiä vientimaita ovat Kaukoidän lisäksi Keski-Eurooppa ja Venäjä.

 

Kyseessä on teknisesti erittäin vaativaa suunnittelua vaativa toimitus, jossa nykykiekon turvallisuusvaatimukset täyttävät ja alan uusinta tekniikkaa edustavat kaukalorakenteet sovitetaan yhteen paikallisten rakennustekniikan ja -määräysten kanssa. Tiukka aikataulu ja poikkeuksellisen vaativa asiakas lisäävät toimituksen haasteellisuutta.

 

ICEPRO OY:n yrittäjillä on laaja kokemus vaativista arvokisatoimituksista. Yrityksen toimitusjohtaja ja pääsuunnittelija vastasivat jo Naganon 1998 olympia-areenan kaukalotoimituksesta.

 

ICEPRO OY on merkittävä alan edelläkävijä, joka toimitti Hartwall Areenalle Euroopan ensimmäisen pelaajille aikaisempia turvallisemman nk. joustokaukalon jo vuonna 2011 alkaneelle liigakaudelle ja jossa pelattiin v. 2012 ja 2013 MM-kisat. Kolme vuotta myöhemmin joustokaukalot tulivat pakollisiksi mm. SM-liigassa. Pyeongchangin olympiaturnaus pelataan 9.-25.2.2018.

 

Lisätietoja antaa:

Tomi Hukari
Markkinointipäällikkö
puh. 044 0500 194
tomi@icepro.fi

Takaisin

  • Share on LinkedIn
  • Share on Twitter
  • Share on Google+
  • Share on Facebook
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja