Page 34 - ICEPRO
P. 34

RESERVDELAR OCHTILLBEHÖR
TRÖSKLAR OCH RAMPER I PLAST
Isdammar, måttanpassade trösklar för maskinport och ramper tillverkade av HD-polyeten eller kom- positplast för att underlätta att komma över låga trösklar. Med hänsyn till objektet och användnings- området.
GÅNGJÄRN
Gångjärn för spelar- och maskinport. Det fasta stål- gångjärnet kan installeras i efterhand på nästan alla sarger och det nya tredelade gångjärnet snabbar på och underlättar byte av gångjärn på en tung maskin- port. Justerbart aluminiumgångjärn ger precision till krävande objekt.
KOMPONENTER FÖR FAST- SÄTTNING OCH INSTALLATION
I vårt utbud  nns komponenter för alltifrån fastsätt- ning- och installation för sarger, bås, skyddsanord- ningar och nät. Givetvis fås reservdelar till alla våra egna produkter snabbt från vårt eget lager. Du kan exempelvis lyfta ishallens utseende genom att byta glaslisterna mot lister spraylackerade i föreningens färger.
INSTALLATIONS- OCH VERKTYGSVAGN
Vid behov kan vi komponera en serie verktygsvag- nar med hållbara och ändamålsenliga verktyg för is- hallsanordningar.Vi använder endast högkvalitativa, proffessionella komponenter i våra verktygsserier.
OY - Ratakatu 13, 84100 YLIVIESKA, FINLAND,Tel, +358 8 349600, Fax +358 8 420 420, info@icepro. , www.icepro. 


   32   33   34   35   36