Page 22 - ICEPRO
P. 22

BÅS
ICEPRO är en föregångare även när det gäller ut- veckling av bås.Vi var de första att introducera en båskonstruktion av enbart syntetiska material, som inte innehåller något organiskt material.
Detta främjar säkerheten och hälsan för både elit- spelare och amatöridrottare. Det bildas inget mögel i ICEPRO-båsen. Båsen planeras och tillverkas alltid utifrån varje arenas yta och behov och kan förses med olika sorters utrustning.
Båsets COMPOGRID -galler av kompositkon- struktion har ventilation underifrån. I botten fästs stödben av varmgalvat stål som gör att golvets höjd kan justeras. Stödbenen som justeras ovanifrån kan fästas nästan var som helst vilket enkelt ger plats för golvbrunnar, sladdar och rör som eventuellt  nns under båsen. Båsens väggar som är klädda på båda sidor fästs i bottenkonstruktionen. Båsens installa- tion och nedmontering går snabbt och enkelt.
Ovanpå COMPOGRID -botten installeras en  y- tande ICEFLOOR -golvplatta. Den består av ett nytt golvmaterial som lämpar sig mycket bra till kor- ridorer och omklädningsrum. ICEFLOOR -gol- vet är fukttåligt och dess yta håller väldigt bra för skridskoslitage. Golvets yta har ett myntmönster, är mörkgrått och enkelt att hålla rent.
ICEFLOORs -golvkonstruktion ruttnar eller mög- lar inte ens när det är fuktigt. Båsen kan tvättas med vattenslang eller högtryckstvätt. De kan även kom- pletteras med avlopp där det önskas. ICEFLOOR plattan kan installeras även på be ntliga ytor:
M000012 ICEFLOOR 9x1500x3000mm
l Tänkt att installeras ovanpå be ntliga, plana ytor.
OY - Ratakatu 13, 84100 YLIVIESKA, FINLAND,Tel, +358 8 349600, Fax +358 8 420 420, info@icepro. , www.icepro. 


   20   21   22   23   24