Page 11 - ICEPRO
P. 11

HOCKEYLINE
Med vårt PROFILINE- system skapas snygga och säkra publikskydd. Mate- rialet kan vara polykarbonat, akryl eller härdat glas.
Sparklisten har ALLTID med linjemarkering som standard.
Färgen på överliggaren kan väljas för att passa övriga färger i ishallen. Stolparna i publikskydden som syns mot isen kan pulverlackeras.
ICEPRO HOCKEYLINE -sargen är en säker och elastisk sarg. Sargen lämpar sig utmärkt för tränings- hallar och mindre spelhallar.
Stödsystemet för HOCKEYLINE kan modi eras nästan gränslöst. Stödet planeras och tillverkas med hänsyn till varje enskilt objekts konstruktion och be- hov.
Stödet kan förankras, frysas fast eller stödjas med hjälp av vikter. Stödbenen är noggrant tillverkade ge- nom laserskärning och sektionerna behöver inte tas isär för att ta loss eller installera dem. Reglarna till spelarportarna är av laserskuret rostfritt stål. Hand- tagen, som är tillverkade av kompositmaterial är be- hagliga att använda både med handskar och utan.
Spelarbåsen är noggrannt placerade tillsammans med sargen så att inte smuts och skräp kan fastna i springor i konstruktionen.
Maskinportens multifunktionsregel representerar branschens nyaste teknik. Regeln öppnar och låser porten när man vrider den, centrerar den och håller den ordentligt stängd. Maskinportens sparklister åker upp när regeln öppnas och åker ner när de går i lås.
OY - Ratakatu 13, 84100 YLIVIESKA, FINLAND,Tel, +358 8 349600, Fax +358 8 420 420, info@icepro. , www.icepro. 


   9   10   11   12   13