Page 8 - ICEPRO
P. 8

OY - Ratakatu
COMPOLINE LED
Compoline LED –efektillä luot areenasi ottelutapah- tumiin aivan uudentasoisia elämyksiä. Jääkiekkokau- kaloon integroitavan valoefektin avulla voit tihentää tunnelmaa ja nostaa ottelun huippukohtia näyttäväs- ti ja dramaattisesti.
Compoline LED on Hartwall Arenan ja ICEPRO Oy:n yh- teistyössä kehittämä uusi jääkiekkokaukaloon integroitava va- loefekti, jolla Hartwall Arena muutti kaukalon osaksi maailman- luokan valoshowtaan.
Hartwall Arena uudisti kaukalonsa kokonaan kesällä 2014. ICEPRO:n Steeline-kaukaloon rakennettiin Compoline
LED -sarjan huipputurvallinen yleisönsuojajärjestelmä, jonka tukitolppiin yhdistettiin Studiotec Oy:n kanssa kehitetty LED- mediapinta. Järjestelmän suunnittelun lähtökohtana oli myös parantaa areenan monikäyttöisyyttä: uusi kaukalo on erittäin nopea purkaa ja koota.
Valoefektimediapinta rakentuu kaukalon yleisönsuojien tukira- kenteiden sisään ja se on nähtävissä sekä katsomon että kauka- lon puolelta. Compoline LED –järjestelmän jokaista yksittäistä pikseliä voidaan ohjata erikseen, niitä voidaan käyttää monivä- risenä valoefektinä ja mediapinnalla voi ajaa digitaalista tai ana- logista videokuvaa.
Hartwall Arenan uusi kaukalo on Euroopan ensimmäinen huip- putason joustokaukalojärjestelmä, ja se täyttää
Euroopan parhaan monitoimiareenan korkean vaatimustason pelaajien ja yleisön turvallisuudelle, käytettävyyttä, monitoimisuutta ja näyttävyyttä unohtamatta.
“This summer we worked hard to make Hart- wall Arena the best ice hockey arena in Europe and the Compolite LED light system is a very important part of this project.The public really loves it, and it de nitely gave new life to the Jokerit pre-game show as well as the overall atmosphere at the arena.”
Roman Rotenberg The Chairman of the Board Arena Events
”Kaukalon värivalot ovat hienosti nostaneet hallin  ilistä. Erityisesti niiden vaikutus tuntuu ennen peliä, kun hallissa on muu valaistus pienemmällä. Pelaajat ovat olleet tosi innostuneita näistä. Heille kotikaukalo on luonnollisesti aivan erityinen paikka, joten on tärkeää että sen ympärille on rakennettu huippuluokan puitteet.”
Jari Kurri General Manager Jokerit Hockey Club Oy
13, 84100 YLIVIESKA, Puh. 08 349 600, Fax 08 420 420, info@icepro. , www.icepro. 


   6   7   8   9   10