Page 43 - ICEPRO
P. 43

ICEPRO OY RATAKATU 13 FI-84100 YLIVIESKA FINLAND
info@icepro.fi www.icepro.fi
Tel +358 (0)8 349 600 Fax +358 (0)8 420 420
OY - Ratakatu
PELI KOVENEE KAUKALOISSA
Jääkiekko on viime vuosina muuttunut entistä rajummaksi. Pelaajat ovat suurem- pia, vahvempia ja nopeampia kuin koskaan aiemmin. Kontaktia tulee paljon
ja lujaa. Otteluiden määrä on lisääntynyt. Loukkaantumisia sattuu usein.
Peliolosuhteiden ja kaukaloiden kehitys polki paikallaan vuosia. Niin huippu- kuin harjoitustason jäähalleihin kaivataan joustavia ja näyttäviä kaukalorakenteita parantamaan pelaajien turvallisuutta ja hallien yleisilmettä.
MITÄ OLEMME TEHNEET, MITÄ VIELÄ VOIMME TEHDÄ
ICEPRO Oy toi markkinoille yksityiskohdiltaan uudistetut, nykyaikaista tekniikkaa olevat kaukalorakenteet vuonna 2010. Niiden turvallisuusominaisuu- det olivat huippuluokkaa. Tämä kehitys johti siihen, että olemme tänä päivänä edelläkävijän asemassa. Toimitimme ensimmäisen Eurooppalaisen joustokaukalon Hartwall Areenalle 2011, joka sai pelaajilta välittömän kiitoksen ja muutti täydel- lisesti suuntaa koko turvallisuuskeskustelussa. Kaukalossa pelattiin MM-turnauk- set 2012 ja 2013. Vuonna 2014 kaukaloon tehtiin päivitys ja se vastaa KHL:n kovia vaatimuksia. Olemme jatkaneet kehitystyötä edelleen, tutkien jäähallien olosuhteita ja jatkaneet parannusten tekemistä kaukaloiden yksityiskohtiin ja rakenteisiin.
Autamme jäähallien rakentajia, saneeraajia ja ylläpitäjiä saamaan yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeet huomioiden suunnitellut turvalliset ja näyttävät kaukalorakenteet ja muut jäähallilaitteet sekä tarvikkeet. Kehitämme yhteistyös- sä asiakkaidemme kanssa peliolosuhteita ja pelaajien turvallisuutta.
ICEPRO Oy:n ydintuotteet ovat jäähallien ja -kenttien kaukalorakenteet pääty- ja sivusuojineen, aitioineen ja kenttätarvikkeineen. Oheistuotteita ovat katsomon istuinjärjestelmät, tulostaulut ja näytöt, pukuhuonekalusteet ja muut yksilöllisesti suunnitellun, toimivan hallikokonaisuuden muodostavat laitteet.
Ota yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa. Yhteistyöllä pääsemme parhaaseen tulokseen!
13, 84100 YLIVIESKA, Puh. 08 349 600, Fax 08 420 420, info@icepro.fi, www.icepro.fi


   40   41   42   43   44