Page 28 - ICEPRO
P. 28

OY - Ratakatu
UUTUUS!
ICEPRO PUKUHUONEKALUSTEET
ICEPRO valmistaa pukuhuonekalus- teita kaikkiin jäähallitarpeisiin.Valikoi- mastamme löytyvät penkkimallit har- joitushalleihin ja vieraspukuhuoneisiin ja loosimallit edustusjoukkueelle.
Harjoitushalliin hyvä pukuhuonekalus- te on vankka penkkimalli, johon voi- daan lisätä selkänoja ja hattuhylly. Sel- känojan takana kätevä säilytystila esim. repulle ja kengille. Pukuhuonekalus- teet toimitetaan mittojen mukaan, pukuhuoneen patterit, putkitukset ja muut mahdolliset vakiokalusteiden asennusta haittaavat tekijät huomioi- den. Kalustejärjestelmällämme loppu- tulos onnistuu helpommin ja hukkatila vähenee verrattuna valmismoduulei- hin.
Puupinnat ovat vankkaa massiivipuuta, joka on pintakäsitelty joko vahalla tai lakalla, sävyllä tai ilman, asiakkaan toi- veiden ja hallin värimaailman mukaan. Penkkien rungot ovat pulverimaalat- tua sinkittyä terästä ja niiden väri voi- daan valita. Rungon vakioväri on val- koinen. Rungot asennetaan suoraan seinään, tai seiniille tehtyihin apurun- koihin, jolloin lattiatila on täysin vapaa ja helpompi siivota kun jalkoja ei ole tiellä.
ICEPRO edustusjoukkueen loosi on vankka, vanerirunkoinen ja pintakäsi- telty kaluste. Siinä on riittävästi ripus- tuskoukkuja vaatteille ja varusteille. Is- tuinosan alla on tarvittaessa lukittava laatikko omille tavaroille. Hyllyllä on luistimille omat telineet, joissa luistin säilytetään paremmin kuivuvassa pys- tyasennossa teriä tylsyttämättä. Loo- sin värejä voidaan sävyttää joukkueen tai hallin värimaailman mukaan.
13, 84100 YLIVIESKA, Puh. 08 349 600, Fax 08 420 420, info@icepro. , www.icepro. 


   26   27   28   29   30