Page 27 - ICEPRO
P. 27

OY - Ratakatu
VARASTOINTI
SUOJAPYLVÄIDEN VARASTOINTILAVA
Varastointilava jossa suojien tukipylväät pysyvät järjestyksessä vaurioitumatta. Vankkarakenteinen SFS-EN ISO 1461 normin mukaisesti sinkitty teräsprofiili- runko, jossa päällä tukipylvään koon mu- kaan leikattu reikälevy. Suojapylväät va- rastoidaan siihen siististi pystyasentoon. Vakiomallissa on paikat sadalle pylväälle. Suojapylväiden varastointilava voidaan asentaa peruslavan päälle, jolloin sitä voidaan siirtää haarukkatrukilla. Se voi- daan varustaa myös apurungolla jolloin siirtäminen onnistuu pumppukärryllä.
voidaan asentaa peruslavan päälle, jol- loin sitä voidaan siirtää haarukkatrukilla. Peruslavan kanssa päällekkäin pinoami- nen on helppoa. Varastointilaatikko voi- daan varustaa myös apurungolla jolloin sitä voidaan siirtää pumppukärryllä.
SUOJALEVYJEN VARASTOINTIKÄRRY
Pääty- ja sivusuojalaseille, akryyli- ja po- lykarbonaattilevyille tarkoitettu varas- tointikärry. Vankkarakenteinen SFS-EN ISO 1461 normin mukaisesti sinkitty te- räsputkirunko, jossa polyeteeniverhous suojalevyjen kosketuspinnassa. Suojale- vyt kiinnitetään kärryyn kuormaliinalla. Voidaan liikutella myös trukilla ja pump- pukärryllä. Pyörät joissa on jälkiä jättä- mättömät renkaat on kuulalaakeroitu. Kaksi kääntyvää ja kaksi kiinteää pyörää. Varastointikärryn kantavuus on 900 kg.
YLEISKÄRRY
ICEPRO -yleiskärry kaukaloelemen- teille, päätysuojalevyille ja muille jää- kenttälaitteille.Vankkarakenteinen työn- tökaiteella varustettu SFS-EN ISO 1461 normin mukaisesti sinkitty teräsputki- runko jossa viiravaneripinnoite. Kär- ry voidaan varustaa irrotettavilla pan- koilla. Kuljetettava tavara kiinnitetään kuormaliinalla. Kaksi kääntyvää ja kaksi kiinteää kuulalaakeroitua pyörää, joissa jälkiä jättämättömät renkaat. Yleiskär- ryn kantavuus on 900 kg.
VARASTOINTILAATIKKO
Erityisesti kaukalon tukijaloille suunni- teltu varastointilaatikko, jossa ne pysy- vät puhtaina ja hyvässä järjestyksessä. Vankkarakenteinen SFS-EN ISO 1461 normin mukaisesti sinkitty teräsprofii- lirunko ja polyeteeniverhous. Laatikko
13, 84100 YLIVIESKA, Puh. 08 349 600, Fax 08 420 420, info@icepro.fi, www.icepro.fi


   25   26   27   28   29