Page 24 - ICEPRO
P. 24

OY - Ratakatu
AITIOT
ICEPRO on myös aitioiden kehittäjänä edelläkävijä. Toimme ensimmäisenä markkinoille täysin synteet- tisistä materiaaleista valmistetut jäähallin aitiora- kenteet, joissa ei ole mitään orgaanisia materiaaleja. Se on sekä ammattilaisten, että harrastajien turval- lisuutta ja terveyttä edistävä tekijä. ICEPRO -aitioi- hin ei muodostu hometta.Aitiot suunnitellaan aina kunkin areenan tilat ja käyttötarve huomioiden ja voidaan varustaa eri tasoisin kalustein tarpeen mu- kaan.
Aition komposiittirakenteinen COMPOGRID- pohjaritilä on alta tuulettuva. Pohjaan kiinnitetään kuumasinkitystä teräksestä valmistetut tukijalat joil- la säädetään lattian korkeus.Yläpuolelta säädettävät jalat voidaan kiinnittää lähes mihin kohtaan tahansa ja järjestää kätevästi tilaa lattiakaivoille, johdoille ja putkille joita mahdollisesti jää aitioiden alle. Molem- min puolin verhoillut aition seinät kiinnitetään poh- jarakenteen korvakkeisiin.Aitioiden asentaminen ja purkaminen on nopeaa ja helppoa.
COMPOGRID-pohjan päälle asennetaan kelluva ICEFLOOR -lattialevy. Se on uusi erittäin hyvin ai- tioihin ja myös käytäville tai pukuhuoneisiin sopiva lattiamateriaali. ICEFLOOR -lattia on kosteuden- kestävä ja sen pintakerros kestää erittäin hyvin luis- timien aiheuttamaa rasitusta. Lattian pinta on kolik- kokuvioitu, väriltään tummanharmaa ja helppo pitää puhtaana.
ICEFLOOR -lattiarakenteet eivät lahoa eivätkä ho- mehdu kosteissakaan olosuhteissa. Aitiot voidaan pestä letkulla tai vaikka painepesurilla. Niihin voi- daan rakentaa myös viemäröinti haluttuun kohtaan. ICEFLOOR-levy voidaan myös asentaa olemassa olevien tasopintojen päälle:
M000012 ICEFLOOR 9x1500x3000mm
l Tarkoitettu asennettavaksi olemassa olevien
tasopintojen päälle
13, 84100 YLIVIESKA, Puh. 08 349 600, Fax 08 420 420, info@icepro. , www.icepro. 


   22   23   24   25   26