Page 16 - ICEPRO
P. 16

OY - Ratakatu
MONILINE
Kaukalon päätyihin voi- daan asentaa monitoimi- maalit. Niiden yläpuolella olevaan suoja-aitaan voi- daan kiinnittää, korilevy jossa on rengas ja teräsver- kosta punottu korisukka.
ICEPRO MONILINE on moneen tarkoitukseen muuntuva ulkokenttien kaukalo. Se muuntuu lähi- liikuntapaikaksi, erilaisiksi ja muotoisiksi luistelupai- koiksi ja koulupihojen jääkiekkokaukaloksi. Runko on valmistettu kuumasinkitystä neliöprofiiliteräk- sestä. Runko verhoillaan HD-polyeteenimuovilla tai lasikuituvanerilla asiakkaan käyttötavan ja toivei- den mukaan.Verhoilu on kiinnitetty runkoon ruos- tumattomin teräsniitein. Kaukalo voidaan varustaa ankkuroitavien, jäädytettävin tai betonipainoilla va- rustetuin tukijaloin.
ICEPRO MONILINE -monitoimikaukalon laidan korkeus on 1100 mm. Huolto- ja pelaajaportit teh- dään kohteen tarpeiden mukaan ja ne voidaan si- joittaa vapaasti mihin kohtaan tahansa elementti- jaon mukaan. Monitoimikenttään voidaan asentaa keinonurmi, jolloin se soveltuu mitä parhaiten ke- säkäyttöön. Kenttään voidaan asentaa myös holkit lentopallo- ja tennispylväille.
13, 84100 YLIVIESKA, Puh. 08 349 600, Fax 08 420 420, info@icepro.fi, www.icepro.fi


   14   15   16   17   18