Page 12 - ICEPRO
P. 12

HOCKEYLINE
OY - Ratakatu
Kaukalon rungot ovat todella vankkaa neliöteräspro ilia. Pääty ja sivusuojien tukipylväät integroidaan elementtien runkoon reunakaiteen läpi.
ICEPRO HOCKEYLINE on perinteinen jäähalli- kaukalo, joka muunneltava tuenta tekee siitä sopivan uusiin ja erityisesti peruskorjattaviin kohteisiin.Vah- vistetun runkonsa ansiosta se soveltuu erittäin hy- vin kovaan jääkiekkokäyttöön.
Runko on valmistettu vahvasta kuumasinkitystä pro iliteräksestä. Laitalevy, reunakaide ja potkulis- ta ovat HD-polyeteeniä. Ne on kiinnitetty runkoon ruostumattomilla teräsniiteillä.Tuenta voidaan ank- kuroida rungon läpi, tehdä tukijalka, joka ankkuroi- daan, jäädytetään kiinni tai tuetaan betonipainoilla. ICEPRO HOCKEYLINE -kaukalon laidan korke- us on 1100 mm tai vaihtoehtoisesti 1250 mm. Huol- to- ja pelaajaportit suunnitellaan yksilöllisesti koh- teen tarpeiden mukaan ja ne voidaan sijoittaa mihin kohtaan tahansa.
ICEPRO HOCKEYLINE -kaukalon suojaraken- teet tuetaan rungon ulkopintaan kiinnitettävillä alu- miinipylväillä. Suojamateriaalina voidaan käyttää po- lykarbonaattia, akryyliä tai karkaistua lasia.
Kaukaloon voidaan asentaa myös ADPRO-mainos- suojajärjestelmä. Aitioiden kohdalle suosittelemme taustalevytystä, jolloin aitiot pysyvät siisteinä ja help- poina puhdistaa.
13, 84100 YLIVIESKA, Puh. 08 349 600, Fax 08 420 420, info@icepro. , www.icepro. 


   10   11   12   13   14