Page 10 - ICEPRO
P. 10

WESTELINE
ICEPRO WESTELINE on uuden sukupolven kaukalo jossa on symmetrisesti joustava pro ilirun- ko ja alumiini- tai läpinäkyvillä komposiittipylväillä tuetut joustavat, pelaajille turvalliset pääty- ja sivu- suojat.
WESTELINE -kaukalo on tarkoitettu kaikentasoi-
OY - Ratakatu
siin uusiin ja peruskorjattaviin halleihin. Se on kevyt, vahva ja joustava pro ilirungon ja pylväillä tuettujen pääty- ja sivusuojien muodostama kokonaisuus. Pää- ty- ja sivusuojien tukipylväät menevät reunakaiteen läpi muodostaen yhtenäisen tasaisesti joustavan ra- kenteen. Se mahdollistaa keveiden, joustavien
ja turvallisten suojalevyjen käytön.
Uutuutena WESTELINE PRO-kaukalo, jossa rungon alaosa on kaksoisrakenteinen, eli erillisiä tu- kijalkoja ei välttämättä tarvita. WESTELINE -kau- kalo saadaan monipuolisuutensa ansiosta sopimaan erityisen hyvin peruskorjattaviin kohteisiin, joissa ta- vanomaiset kiinnitysratkaisut eivät aina ole mahdol- lisia.
WESTELINE -kaukalo täyttää Suomen Jääkiekko- liiton joustolaitatyöryhmän vaatimukset ja se sopii jopa liigatason käyttöön.
OMINAISUUDET
l Kokonaisjoustava kaukalorakenne, todellinen joustolaita
l Joustava erikoispro ileista rakennettu runko, jossa on jatkokehitellyt pysty- ja vaakapro ilit l Sisäpuolen laidan ja suojan välinen kynnys on
pieni ja turvallinen
l Kaukaloelementtien ohjaimet, joka saumassa on
2 ohjainta
l Elementit irrotettavissa mistä kohtaa tahansa l Tuenta muunneltavissa sopivaksi kaikenlaisiin
uusiin ja peruskorjattaviin kohteisiin. l Mainossuojajärjestelmä asennettavissa
etu- ja takapuolelle
l Taustalevytys ulotettavissa joko rungon
alareunaan tai haluttuun korkeuteen asti.
13, 84100 YLIVIESKA, Puh. 08 349 600, Fax 08 420 420, info@icepro. , www.icepro. 


   8   9   10   11   12